6.257 gebruikers | 10.955 games | 271.532 berichten | 122.142 stemmen

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)

Alternatieve titel: Harry Potter en de Vuurbeker

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
77 stemmen | gemiddelde 2,48

Nintendo DS: 3,67 (6)
Nintendo GameCube: 2,42 (6)
PC: 2,27 (32)
PlayStation 2: 2,54 (26)

PC / PlayStation 2 / Nintendo DS / meer...

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Beleef de spannende momenten van de film en speel als Ron, Harry en Hermelien in een adembenemend avontuur barstensvol actie en magie. Ga op zoek naar verzamelkaarten om je vaardigheden te verbeteren om het uiteindelijk op te nemen tegen Voldemort.

gebruiker
bericht

2,0 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2007, 13:46 uur
Saai en eentonig spel. Af en toe een leuke afwisseling, het vliegen was bijvoorbeeld leuk om te doen. Maar dat was het ook wel zo'n beetje.

2,0 (PC)bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2007, 15:29 uur
Het slechtste spel van alle HP spellen
Besturing was gewoon neit te harden hoe irritand en de camera's waren ook nog is stront bagger

2,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2007, 11:09 uur
Natuurlijk moest er weer een film naar game gebracht worden. Soms is de game bij momenten leuk, maar ook niet meer dan dat.
Maar de camerastandpunten zijn vreselijk op momenten dat je personage minder goed zichtbaar wordt. De graphics zijn degelijk.
2.5/5! :|

3,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2007, 11:27 uur

2.5/5! :|

4,0 (Nintendo GameCube)bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2007, 11:28 uur
5 delen door 5 =1 ???

Dat zal wel Potter-Geheimtaal zijn ;).

bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2007, 11:32 uur
Ehe volgens mij zit ik bij de verkeerde game te koekeloeren :)
Maar de cameravieuw zag er inderdaad niet uit, voor de rest is het wel te doen... Geef mij voor op de pc maar een goeie shooter ofzo !

2,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2007, 12:41 uur
Veel veranderd vergeleken met 1, 2, 3.
Ik heb deze op PS2 gespeeld, en ik vond er niet veel aan.

De Multiplayer was ook niet veel speciaal.

2.5*, slechtste van de 4. (5 heb 'k nog niet gespeeld.)

2,0 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 11 juli 2007, 13:59 uur

2,5* van de 5* ;)

4,0 (PC)bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2007, 12:50 uur
hebben jullie het over harry potter of over al die cijfers ;P

bericht [permalink] geplaatst op 13 juli 2007, 13:13 uur
Cijfers, ze weten volgens mij half wat delen en vermenigvuldigen is _O^

4,0 (PC)bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2007, 11:31 uur
haha dat is een goeie _O^

3,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2007, 21:39 uur
Redelijk spel, maar véél te gemakkelijk. Enkel het Verboden Bos en het Drakenlevel brachten wat uitdaging. Voldemort had ik na één keer al neergehaald.

3,5* (PS2)

2,0 (PC)bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2007, 17:24 uur
Stan schreef:
Het slechtste spel van alle HP spellen

Mee eens! Ik heb hier niks aan toe tevoegen. Besturing was waardeloos. De indeling met de hersenpan was waardeloos.
Kortom heel het spel was waardeloos

2,0 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 16 augustus 2007, 12:05 uur
jammer dat ze de gameplay zo veranderd hebben. een van de leukste dingen aan de hp spelen vond ik de vrijheid om in het kasteel en het gebied erond te verkennen, dat was in dit spel wel even anders. daarnaast is het ook nog eens eentonig en snel saai.

2,5 (Nintendo DS)bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2007, 13:21 uur
net zoals de film de slechste van de harry reeks

quote
4,0 (Nintendo GameCube)bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2007, 13:58 uur
De Film was inderdaad slecht maar de Game ging toch wel? Hopelijk is HP V een betere Game dan deze! Ondanks dat kan tot nu toe géén één Potter Game aan:"The Prisoner of Azkaban" tippen.

quote
2,0 (Game Boy Advance)bericht [permalink] geplaatst op 27 oktober 2007, 17:21 uur
Het tot nu toe slechtste Harry Potter spel dat ik gespeeld heb, ik vind hem wel te doen maar na een tijdje begin ik hem wat saaitjes te vinden en dat vind ik jammer!

2.5*

1,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2007, 10:21 uur
best wel saai spel , erg jammer dat je niet gewoon kan rondlopen dat vond ik zooooooo slecht. maar goed een 1.5*** is wel hoog genoeg lijkt me.

2,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2007, 16:35 uur
ik vind het niet zo'n geweldige game. Ik zit snel vast het is heel onrealistisch met in vergelijking met de film en boek. Neem bijvoorbeeld de kassen van Zweinstein, die zijn in het echt niet zo groot. Nee, de game van Harry Potter 5 was veel beter.

2.5/3 sterren.

2,0 (PC)bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2008, 20:11 uur
Inderdaad een de slechtste van allemaal, heel onrealistisch, (dat riool de kassen en harry die met die groene ketels half zweinstein opblaast) Het allerslechtste vond ik dat je levels overnieuw moest doen om verder te komen, dat hebben ze vast gemaakt voor opvulling want veel levels zijn er niet. Ook jammer is dat alle vrijheid weg is die ik gewend was.

1,0 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2009, 19:37 uur
een echte bagger game!!!!! slechtste van alemaal.
Je voert tientallen keren dezelfde opdrachten uit om een soort van highscore te creeeren.
En de het einde: TROEP, BAGGER, ZOOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quote
2,0 (Game Boy Advance)bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2009, 20:13 uur
JohnWilliams schreef:

Je zegt dat je de film slecht vindt, maar op Moviemeter zie ik dat je de film toch 3* geeft, maar 3* is toch niet echt SLECHT?

1,0 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 12:53 uur
[Review]

Ik had hier nog geen echte review van dus bijdeze. Allereerst het spel is echt verschrikkelijk kort slechts 10 leveltjes wat gewoon veelste weinig game is voor je geld. Het spel probeert door middel van backtracking de verhaallijn langer te maken door dezelfde opdrachten 3x achter elkaar uit te voeren voordat je naar een volgend lv kan. De voicacting in deze game is echt om te janken! Ook duurt het spel maar 3 uurtjes ofzo veelste weinig. En dan het eindgevecht.. echt waar jonge de tranen rolde over me wangen van het lachen. Je schiet 4x met je toverstokje tegen een beeld aan en de voldemord is dood. Een beetje zo'n kabouter wesley iedereen is dood einde. Echt nooit spelen en ook zeker niet kopen!!

2,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2010, 20:57 uur
Beetje raar spel, heeft nauwelijks iets met het verhaal van Harry Potter te maken. Ze komen op plekken waar Harry Potter nooit komt in boeken of films en ik vind ook dat een spel van harry Potter zich op Zweinstein hoort af te spelen.

3,5 (PC)bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2010, 11:29 uur
3,5 * omdat ik hem minder leuk vond dan de andere twee. Vooral dat je niet echt vrij kunt rondlopen was een struikelblok voor mij. Het is wel leuk dat ze het eens op een andere manier hebben geprobeerd maar een topper vind ik het niet. Toch niet slecht gemaakt, het zwemmen en vliegen is leuk, het doolhof is moeilijk, net zoals het eindgevecht.
De soundtrack vond ik wel weer heel mooi, het gaf weer een bepaalde sfeer.

quote
0,5 (Nintendo GameCube)bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2011, 23:59 uur

Zo jullie zijn dom

quote
3,0 (Nintendo GameCube)bericht [permalink] geplaatst op 20 maart 2011, 15:57 uur
Heb dit spel heel vaak gespeeld vroeger. En vond het een erg leuk spel. Heb er in iig veel plezier aan beleefd. Het is allemaal vrij makkelijk, en er is niet zoveel uitdaging aan. Alleen sommige momenten in het bos zijn moeilijk, en het level onder water. Maar verder niet heel veel. Ik vind de omgeving en de beelden wel geweldig. Je speelt elke keer met Harry, Ron of Hermelien en zo kom je elke keer in nieuwe avonturen. Het spel vind ik heel leuk om met zijn 2e te doen. En zo word het ook allemaal veel leuker gemaakt. Alleen jammer dat het zooo snel is uitgespeeld. Er zijn maar een stuk of 10 levels of minder, en die speel je in een kwartier/half uur uit. Maar toch heb ik me vermaakt en geef ik toch een 3* omdat ik toen nog jong was en het me niet zoveel kon schelen.

1,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 8:33 uur
Ja, ik stond in de winkel en zei tegen mijn moeder: ,, Mama, ik wil harry potter, dat lijkt me wel plezant!"
Daar gaat het plezier, wat een idioot spel, niks aan, een twee uurtjes op gespeeld en toen gedaan.
Gewoon saai spel, en zweinstein komt er bijna niet in voor, dus sorry!!!!!!

Ik geef een 3/10
Vies gebuisd spel :N

3,0 (Nintendo GameCube)bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2011, 12:59 uur
Slechter dan The Deathly Hollows kan het niet! Wat is dat een verschrikkelijk spel op de PC.

1,5 (PlayStation 2)bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2011, 12:21 uur
Een harry potter game die niet te harde was. Wat een vervelende camara was dat zeg! damn, en met name Ron die de gondgandse tijd voor je voeten ging lopen, ontiegelijk irritant. Nee een vreselijk Irritante game, die ik binnen no-time zat was, heb hem echter wel uit!!! een 1,5 maar