Super Mario All Stars (1993)

Super Mario All Stars (1993)
143 stemmen | gemiddelde 4,24

nr. 28 in de top 250
Bookmark and Share
Super NES
Platform

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Super Mario All-Stars is een van de eerste verbeterde remakes van de NES-games: Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 en Super Mario Bros. 3. Grafisch is het opnieuw ingekleurd en verbeterd voor de SNES en vele bugs van het originele spel waren er uit gehaald. Ook de gameplay was soepeler gemaakt.

gebruiker
bericht

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juni 2009, 15:26 uur
Sateck schreef:
Welke games staan er eigenlijk allemaal op..?

Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Lost Levels ( Originele Super Mario Bros. 2)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juni 2009, 15:59 uur

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juni 2009, 16:10 uur
Starmaster501 schreef:

Nee, helaas.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juni 2009, 20:20 uur
Starmaster501 schreef:
en super mario world toch?

Er zijn versies waar Super Mario World ook op staat. Dat word er wel bij aangegeven.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2009, 20:21 uur
Vroeger speelde ik dit veel. Ik zou graag deze spel kopen, maar dan in originele doos met boekje. Wie kan mij helpen deze nog te vinden?

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 september 2009, 19:16 uur
Geniaal! Hoeveel uren ik in dit spel heb gestopt, durf ik niet eens te gokken. 5*

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2009, 18:08 uur
Staat nog steeds in mijn rotatie lijst.. Blijft gewelidig dit. Enige minpunt is dat Super Mario World er niet op staat.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2009, 18:25 uur
Super Mario All Stars Wii. Misschien dat hij komt ;) :P

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2010, 20:27 uur
Geweldig bijna alleen maar goeie mario spellen.
Alleen deel 2 is wat zwakjes.
Als het om het beste mario spel gaat van deze allemaal bij elkaar, dan is dit het lijstje.
1 Super mario bros. 3
2 Super mario bros
3 Lost Levels
4 Super Mario World
5 Super Mario 2

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2010, 1:04 uur
Mijn eerste spel en in mijn tijd in 1998 een verslavende, geweldige en gave game. Wat waren dat tijden ik kreeg gelijk de game-kick toen ik dat spel ging spelen.

5 sterren heeft hij zeker in mijn geval.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 5:15 uur
Oh ja deze game herinner ik me nog goed. 3 volle Mario games samen in een cartridge, wat was het lekker om die cartridge destijds na een half dagje irritatie en walging te vernietigen. Heerlijk gevoel om een game te vernietigen en te weten dat je niet 1, maar 3 volle games kapotslaat. 3 vliegen in enkele harde klappen zeg ik dan maar

Argumentatie: ik walg van de mario games!! de sfeer, het maakt me misselijk. Het gebrek aan verhaal, heel cheap. De gameplay, saai en uitermatie frustrerend.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 16:10 uur

Je hebt één vlieg overgeslagen, want in de cartridge van Super Mario All Stars zitten 4 Mario-games.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 16:34 uur
The lost levels tel ik maar gewoon niet mee.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 16:43 uur
Moet wel zeggen dat bijna elke game van Mario een enorm goeie score heeft. Overrated?

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 16:52 uur
Oh ja, zwaar overrated. Ik bedoel, ik begrijp het best als mensen deze games wel een beetje kunnen waarderen, als je er van houdt. Maar dit is overdreven... ZO goed zijn ze ECHT niet.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 16:55 uur
The lost levels tel ik maar gewoon niet mee.

Dat verandert verder niets aan de feiten, maar het maakt ook niet zoveel uit. Het viel me gewoon op dat je het had over 3 spellen, terwijl het er 4 zijn.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 17:49 uur
Evil Eye schreef:

Nee, precies daar heb je gelijk in. In Mario games wordt telkens hetzelfde trucje uitgehaald en dat is wat tegen wat stenen aanspringen die in de lucht zweven om hierdoor punten te scoren. En je hebt nu ook Mario Galaxy zodat je lekker met Mario door het helal heen kan zweven. Het is maar waar je zin in hebt. :')

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 mei 2010, 13:19 uur
Dit spel is de reden dat mijn moeder de SNES kocht. SMB 2 heb ik echter altijd een kut-spel gevonden en Lost Levels heb ik nauwelijks gespeeld wegens (toen) te moeilijk. SMB1 en 3 maken het echter ruimschoots goed, vandaar de 4.5.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2010, 19:07 uur
Evil Eye schreef:

Hou er wel rekening mee dat dit de originele games zijn ik vond het op dat punt nog niet uitgemolken en alle spellen hadden vrij veel variatie.
Maar om nou een 0,5 als compensatie stem te gaan geven vind ik wel heel erg zwak.
Ik heb deze een 5 gegeven omdat dit vroeger toch echt mijn favoriete game was, ik heb ze ook allemaal meerdere keren uitgespeeld en heb hem een tijdje geleden ook weer uit het stof gehaald om af en toe nog een keer te spelen.

Maarja, dat je er geen verstand van hebt is wel duidelijk als je Mario Is Missing! (1992) een 5 geeft is het wel vrij duidelijk dat dit gewoon een haat stem is, ach ja mensen met een slechte smaak moeten er ook zijn.

niet ingelogd

5.412 gebruikers | 9.048 games | 191.748 berichten | 101.296 stemmen