Darksiders: Wrath of War (2010)

29 stemmen | gemiddelde 3,87
PlayStation 3: 4,00 (14)
Xbox 360: 3,86 (14)
PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Ontwikkeld door
VigilUitgegeven door
THQDarksiders: Wrath of War is een actie-avontuur spel dat zich afspeelt in een postapocalyptische wereld in de toekomst. Je kruip in de huid van War, één van de vier ruiters van de Apocalypse. Je bent samen met Death, Pestilence en Famine druk bezig om de laatste restanten van de mensheid uit te roeien, wat ook lukt. Ondanks dit worden jullie verraden. Gestript van je krachten wordt je voor dood achtergelaten. Terwijl op de aarde een intense strijd tussen engelen en demonen wordt uitgevochten, zweert War wraak te nemen en wil hij zich weer verenigen met de andere ruiters.
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 7:21 uurIk ga hem ook halen. Geloof de stemmen hier niet zo. Schijnt een lange game te zijn met een behoorlijke plotwending erin dus ik ben zeer nieuwsgierig.
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 15:43 uurNou Rujar, lange game - check / plotwending - check.....maar het moet toch ook een beetje te spelen zijn? Zo las ik vanmorgen in de Spits! dat het locken op (met name) eindbazen niet zo heel denderend ging......
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 16:59 uurHet spel is goed speelbaar en ik heb zelf niet echt problemen met het lock on systeem, alleen soms wil hij hem niet echt pakken met the bade maar het neemt gelukkig niet de overhand.
Snap het negatieve rond deze game echt niet en repetitief? hou op man, er zijn gigantisch veel nieuwe moves en wapens te unlocken zodat het juist niet verveelt.
Dit is ook echt een game om te exploren en niet om er gehaast doorheen te jagen.
Wat mij opvalt op gamesmeter is dat gehypte games zoals bijvoorbeeld MW2 en Uncharted 2 gigantisch omhoog worden gehaald en dat games die gelijk een minpunt krijgen van recenties omlaag worden gehaald.
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 19:00 uurNou ik heb hem binnen ga zo even spelen even kijken wat er slecht aan is dan.
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 20:11 uurWar-Ultima schreef:
ik ben het 100% met je eens. gooi het zo veel mogelijk in de media, schreeuw van elk dak dat je de beste game hebt die ooit is uitgebracht, en vertel er heeft liefste nog bij dat het de grootste media release is allertijden ja dan verkoop je je games wel. neem als voorbeeld Halo 3 T.O.V. Bioshock, Halo verkoopt als een tiet en Bioshock laat iederen liggen. terwijl Bioshock op bijna elk principe beter was dan Halo 3 het eenige nadeel van bioshock was dat het geen multiplayer bezat. en hetzelfde gebeurt nu met deze game
[permalink] geplaatst op 13 januari 2010, 7:24 uurNou heb even twee uurtjes kunnen spelen. Het is sfeervol, combat systeem werkt prima. Zoals ik het zie moet het cijfer minimaal devil may cry gaan evenaren. Maar ik denk dat dit spel het allemaal gaat overtreffen.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 15:13 uurIk heb nu natuurlijk al beetje kunnen gamen, maar niet erg veel want in de week moet ik werken.Gelukkig vandaag heb ik vrijaf, dus 3dagen weekend:D Als ik in de nacht niet moet..:s
Ik heb gisteren Tamiat verslagen.. erg leuke baas.Had het niet zo gemakkelijk tegen haar, maar het is toch gelukt.Vooral vaak je je crossblade gebruiken en dan als Tamiat effe neervalt meteen aanvallen met je spinblade;) Na een tijdje krijg je het filmpje te zien dat het voor Tamiat Game Over is
Over de gameplay zelf...die lijkt zeer erg op God Of War en op Zelda ja en dat heb ik ook gelezen in een previeuw in PU Magazine.
Ik zal zeker God Of War 3 kopen als ie uit is dus dat de gameplay van deze game daar op lijkt kan me niet deren..meer...meeeeer jaaaa veeeel meer van dat want zo games zijn toch altijd heel leuk om te spelen.Het openingsfilmpje is btw heel prachtig..hopelijk krijg ik nog van die prachtige filmpjes te zien.
In het begin was ik ook niet zo onder de indruk toen ik deze opstarte..maar na een tijd word je toch verder het verhaal ingezogen.
Ook hier heb ik wel een minpuntje..
- het opslaan van het spel is niet altijd op de gewenste plek als je het spel erna weer laad..dan moet je een stukje opnieuw spelen.
Ik ga zo effe verder spelen.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 18:07 uurMijn 40gb ps3 heeft slow downs met de nieuwste game releases en darksiders lagged heel erg maar dat kan ik niet afreageren op de game want het ligt aan de ps3.
Wat wel minpunten zijn in darksiders:
- Backtracking (backtracking betekend dat je steeds weer terug moet naar een gebied waar je al bent geweest om de puzzel op te lossen en in darksiders word het soms niet goed aangegeven)
- De besturing is soms traag van begrip waardoor de combo's niet altijd goed worden uitgevoerd.
-Het lock on systeem werkt steeds minder goed naarmate je steeds verder komt in de game.
Verder voor de rest is het een vermakelijke game.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 18:56 uurWar-Ultima schreef:
Wat wel minpunten zijn in darksiders:
Verder voor de rest is het een vermakelijke game.
de rest ben ik misch beetje met je eens maar! met alle respect als je een game als GTA in je top 10 hebt staan ( de koning van het backtracking) vind ik dat niet hellemaal eerlijk toch?
[permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 13:22 uurDe besturing heb ik helemaal geen probleem mee.
Het lock on systeem gebruik ik ook niet zo vaak, ik hak er maar op los als ik veel vijanden tegen kom.
Nouja gelukkig heb ik wel 2 controllers want eentje ervan is al beetje naar de ruk namelijk de L2 knop zit soms vast.
Met die backtracking ben ik ook eens..te vaak heen en weer lopen in hetzelfde gebied komt zeer vaak voor omdat ik de weg effe niet weet waar heen ik nou moet met War.
Maarja wie zoekt...die vind..
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 7:50 uurGewoon een gruwelijke game
Ik snap het probleem van het lock systeem nu wel maar echt irritant is het niet als je een beetje op gevoel te werk gaat.
De puzzels zijn niet al te moeilijk al moet je soms wel veel lopen inderdaad op zoek naar naar de ingang/uitgang.
Het enige waar ik wel eens moeite mee heb is het springen

Ik denk dat ik wel 30 keer dood ben gegaan omdat ik in een gat of in het lava gesprongen ben. Memory lane
Verhaal is boeiend te noemen. De tegenstanders zijn soms echt te gruwelijk met name de boss battles (pas twee gehad)
Learning curve is laag, omdat je middels kleine missies je gedwongen wordt om te oefenen op bepaalde technieken.
Gewoon een top game in het genre! Ik ben benieuwd wat het verhaal gaat doen. De game valt of staat nu bij dit deel van de game om in het rijtje van de top hack and slach games te komen.
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 17:34 uurgeweldige spel kan nog niet zeggen dat tie in me top 10 komt maar daar kan nog verandering inj komen
[permalink] geplaatst op 19 januari 2010, 20:36 uurNet een paar uurtjes gespeeld en mijn eerste indruk is behoorlijk positief. Het is zoals ik het nu zie een erg vermakelijke hacknslash action adventure. Gewoon niet al te veel nadenken maar genieten van de vloeiende combat en de mooie grote werelden. De game 'leent' wel heel erg veel gameplayelementen van God of War maar ach, zo'n topper als voorbeeld gebruiken is geen misdaad. Ik ga gauw verder spelen.
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 9:24 uurEnige minpuntje is de camera positie, het zit te iets te dicht op de actie.
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 10:47 uurIk houd niet van japanse shit en niet van ordinaire hack/slash beat'em-ups ed maar ik moet zeggen dat ik toch wel nieuwsgierig ben naar deze game.
Als je van games a la prince of persie, mirror's edge, assassin creed, gears of war en modern warfare 2 single player houdt is dit dan iets voor iemand zoals ik?
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 11:00 uurPfff moeilijk te zeggen. Ik weet niet of je devil may cry hebt gepseeld, maar de gameplay heeft daar het meest van weg. Als je niet van hack & slah houdt zou ik hem laten liggen.
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 12:41 uurHmm ok, devil may cry nooit gespeeld. Volgens mij is hier ook een demo van. Die eerst ff checken en indien die bevalt dan koop ik hem wellicht later wel voor een budget prijs. Kan ik dit genre eens een nieuwe kans geven...
[permalink] geplaatst op 22 januari 2010, 13:42 uurOh ja wat ook irritant is, is dat je som geen idee hebt waar je moet zijn. Nu moet ik zo een derde beam even voor die gast fixen, maar waar moet ik heen? Aan dit soort dingen heb ik echt een bloedhekel, het is niet eensn een puzzel waar je vast zit maar gewoon een bepaalde richting die je op moet. Waarschijnlijk iets super simpels, maar ik zie het gewoon niet :S.
[permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 14:23 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenJa ik had precies hetzelfde probleem bij dat stukje. Maar wat je moet doen is proberen nog hoger te gaan in die toren. Je moet op die draaiende dingen gaan staan op het hoogste punt dat je springend kan bereiken, en dan moet je even goed opletten op de minimap. Dat ding waar je op staat draait namelijk langs een platform dat echt goed verstopt zit in een hoekje. Als je daar schuin naar toe springt met je vleugels zou je net de rand van dat platform vast moeten kunnen pakken. Is inderdaad erg slecht aangegeven en lastig om achter te komen.
VivaElPresidente
[permalink] geplaatst op 24 januari 2010, 10:13 uurWar-Ultima schreef:
Bayonetta is een stuk beter maar goed het is maar net wat iemand zijn stijl is, bayonetta is echt japans, daar moet je van houden.
Bayonetta heeft meer variatie in zijn combo's wat de gameplay een leukere sfeer heeft
maar Darksiders is wel beter op het gebied van graphics