Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003)

87 stemmen | gemiddelde 3,38
Game Boy Advance: 3,42 (6)
Nintendo GameCube: 3,40 (15)
PC: 3,56 (35)
PlayStation 2: 3,12 (25)
PC / PlayStation 2 / Nintendo GameCube / meer...
PC / PlayStation 2 / Nintendo GameCube / Game Boy Advance / Xbox / N-Gage / MacintoshAdventure
Ontwikkeld door
UbisoftUitgegeven door
UbisoftDe wereld wordt weer eens door slechteriken overgenomen. Dit keer door de kleine zwarte Hoodlums, die kleren voor zichzelf maken door dieren kaal te plukken. Deze Hoodlums zijn gevaarlijk en Rayman moet de wereld bevrijden van deze schepsels. Samen met zijn domme vriend Globox en zijn vliegende handleiding vecht hij tegen André, de leider van de Hoodlums.
joeri592
[permalink] geplaatst op 15 oktober 2009, 22:12 uurverdorie

[permalink] geplaatst op 28 oktober 2009, 16:12 uurgamelord schreef:
Deze vind ik minder omdat ik al vrij vroeg niet verder kwam waar je op een machine staat en dan je handen om de omheinigen moet krullen...
is me niet gelukt en had het bijltje er alvlug bij neergegooid en weggegeven.
Ik haal niet graag een oude koe uit de sloot maar daar zat je ongeveer op 2% van de game! Dat vind ik eigenlijk niet helemaal kunnen

[permalink] geplaatst op 22 november 2009, 0:01 uurNet weer uitgespeeld. Merk nu wel dat de vijanden me niet echt bevredigen, in ieder geval een stuk minder zijn als in Deel 2. Maar toendertijd was dit een pareltje voor mij. Reflux blijft wel erg cool. Vooral als je hem voor het eerst moet verslaan in de arena. Soundtrack die daarbij zit is geweldig.
[permalink] geplaatst op 22 november 2009, 14:53 uurwiiplayer schreef:
Merk nu wel dat de vijanden me niet echt bevredigen.
Ik weet het, het is kinderachtig en flauw, maar ik blijf dit een nogal merkwaardige zin vinden

[permalink] geplaatst op 22 november 2009, 17:00 uurZal anders wel moeilijk worden aangezien Rayman alleen een hoofd, buik, handjes en voetjes heeft.
[permalink] geplaatst op 6 december 2009, 20:24 uurDe muziek deed me heel hard denken aan 'planet caravan' van black sabbath.
Dat en jeugdsentiment zorgen voor vier sterren.
[permalink] geplaatst op 4 februari 2010, 20:27 uurVoor de GBA zul je weinig betere sidescrollers vinden.
[permalink] geplaatst op 17 maart 2010, 20:49 uurZeer leuk spel. Ook best lang spelletje maar de uiteindelijke wil om te winnen heeft uiteindelijk het gevolg tot uitspelen gehad. Wat zitten er een paar lastige levels tussen zeg. Vooral met die monsters lopen de rillingen gewoon over je lijf heen. Masterlijk spel.
[permalink] geplaatst op 3 april 2010, 10:30 uurIk vind deze leuker en beter dan deel 2 vanwege de leuke toevoegingen en de graphics. Dit wou ik zelfs immers 2x uitspelen omdat het echt geweldig is.
1,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2010, 5:31 uurhalve ster eraf. Nu staat hij hoger dan Rayman 2, en bij nader inzien zijn ze beiden even slecht. Bij Rayman 2 kon ik de sfeer nog wel een beetje waarderen, daarom verdient deze het niet hoger te staan uiteindelijk.
[permalink] geplaatst op 9 mei 2010, 20:42 uurEvil Eye schreef:
Tjah, als jij deze een heel stuk slechter vindt dan bijvoorbeeld "Saw: The Videogame", dan weet ik wel dat smaken behoorlijk kunnen verschillen! Dit is mijn "nummer 2 game" ooit gespeeld en Rayman 2 verdient de eerste plek!

[permalink] geplaatst op 15 mei 2010, 21:16 uurWeet nog wel dat ik vroeger als klein kind die knaaren doodeng vond.
[permalink] geplaatst op 13 juni 2010, 22:56 uurWat hebben ze in dit deel met Globox gedaan xD
WAT een verbetering!
Hij is van een grote goedzak naar een sarcastische lomperik veranderd

Ubisoft