Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003)

Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003)
87 stemmen | gemiddelde 3,38

Game Boy Advance: 3,42 (6)
Nintendo GameCube: 3,40 (15)
PC: 3,56 (35)
PlayStation 2: 3,12 (25)
Bookmark and Share
PC / PlayStation 2 / Nintendo GameCube / meer...
Adventure

Ontwikkeld door Ubisoft
Uitgegeven door Ubisoft

De wereld wordt weer eens door slechteriken overgenomen. Dit keer door de kleine zwarte Hoodlums, die kleren voor zichzelf maken door dieren kaal te plukken. Deze Hoodlums zijn gevaarlijk en Rayman moet de wereld bevrijden van deze schepsels. Samen met zijn domme vriend Globox en zijn vliegende handleiding vecht hij tegen André, de leider van de Hoodlums.

gebruiker
bericht

joeri592
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 oktober 2009, 22:12 uur
verdorie ;)

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 oktober 2009, 16:12 uur
gamelord schreef:
Deze vind ik minder omdat ik al vrij vroeg niet verder kwam waar je op een machine staat en dan je handen om de omheinigen moet krullen...
is me niet gelukt en had het bijltje er alvlug bij neergegooid en weggegeven.

Ik haal niet graag een oude koe uit de sloot maar daar zat je ongeveer op 2% van de game! Dat vind ik eigenlijk niet helemaal kunnen :?

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 november 2009, 0:01 uur
Net weer uitgespeeld. Merk nu wel dat de vijanden me niet echt bevredigen, in ieder geval een stuk minder zijn als in Deel 2. Maar toendertijd was dit een pareltje voor mij. Reflux blijft wel erg cool. Vooral als je hem voor het eerst moet verslaan in de arena. Soundtrack die daarbij zit is geweldig.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 november 2009, 14:53 uur
wiiplayer schreef:
Merk nu wel dat de vijanden me niet echt bevredigen.

Ik weet het, het is kinderachtig en flauw, maar ik blijf dit een nogal merkwaardige zin vinden :P

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 november 2009, 17:00 uur
Zal anders wel moeilijk worden aangezien Rayman alleen een hoofd, buik, handjes en voetjes heeft.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2009, 20:24 uur
De muziek deed me heel hard denken aan 'planet caravan' van black sabbath.
Dat en jeugdsentiment zorgen voor vier sterren.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2010, 20:27 uur
Voor de GBA zul je weinig betere sidescrollers vinden.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 14:33 uur
Wat ik met Rayman 2 en Rayman 3 wel had, had ik met Rayman Raving Rabbids niet: "leven" in een ander wereldje... :D

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 maart 2010, 20:49 uur
Zeer leuk spel. Ook best lang spelletje maar de uiteindelijke wil om te winnen heeft uiteindelijk het gevolg tot uitspelen gehad. Wat zitten er een paar lastige levels tussen zeg. Vooral met die monsters lopen de rillingen gewoon over je lijf heen. Masterlijk spel.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2010, 10:30 uur
Ik vind deze leuker en beter dan deel 2 vanwege de leuke toevoegingen en de graphics. Dit wou ik zelfs immers 2x uitspelen omdat het echt geweldig is.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2010, 22:46 uur
K heb deel 1 en 2 al tig keer uit gespeeld :P
Het blijft gewoon leuk ;)

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 april 2010, 5:31 uur
halve ster eraf. Nu staat hij hoger dan Rayman 2, en bij nader inzien zijn ze beiden even slecht. Bij Rayman 2 kon ik de sfeer nog wel een beetje waarderen, daarom verdient deze het niet hoger te staan uiteindelijk.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 mei 2010, 20:42 uur
Evil Eye schreef:

Tjah, als jij deze een heel stuk slechter vindt dan bijvoorbeeld "Saw: The Videogame", dan weet ik wel dat smaken behoorlijk kunnen verschillen! Dit is mijn "nummer 2 game" ooit gespeeld en Rayman 2 verdient de eerste plek! :W

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2010, 21:16 uur
Weet nog wel dat ik vroeger als klein kind die knaaren doodeng vond.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2010, 22:56 uur
Wat hebben ze in dit deel met Globox gedaan xD
WAT een verbetering!
Hij is van een grote goedzak naar een sarcastische lomperik veranderd
^O^ Ubisoft

niet ingelogd