Spider-Man 2 (2004)

73 stemmen | gemiddelde 3,02
Nintendo GameCube: 3,45 (11)
PC: 2,25 (16)
PlayStation 2: 3,17 (41)
Xbox: 3,25 (2)
PlayStation 2 / PC / Nintendo GameCube / Xbox / meer...
PlayStation 2 / PC / Nintendo GameCube / Xbox / PlayStation Portable / Nintendo DS / Game Boy Advance / N-GageAction / Adventure
Ontwikkeld door
Treyarch,
Digital Eclipse,
Fizz Factor en
Vicarious VisionsUitgegeven door
ActivisionAls speler ben je Peter Parker, alias Spider-Man. Je beschermt de straten van New York tegen tasjesdieven en simpele overvallers, maar ook tegen massavernietigers als Docter Octopus, Rhino en Shocker. Tevens slinger je door de stad om foto's te maken voor de Daily Bugle, om op tijd bij je afspraken te zijn met Mary Jane, en om pizza's te bezorgen. Daarnaast duikt nog de mysterieuze Catwoman op...
[permalink] geplaatst op 24 juni 2009, 15:52 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenSims schreef:
Zoals deze missie. (Ja, ik ben het spel weer eens gaan spelen...)
Het is het level waar Mary Jane is ontvoerd door Doc Oc, en dat je haar probeert te zoeken in dat enorme magezijn-achtige gebouw... Ik hoor de hele tijd kreten zoals 'Help, Spider-Man!' en 'Spider-Man, help me! Het vreemde is dat ik de kreten duidelijker hoor wanneer ik over een buis op het plafond loop. Is er iemand die de weg weet door dit level? Want ik begin het behoorlijk irritant te vinden. Zó irritant, dat ik nu niet kan opgeven...
Je moet
gewoon dat gebouw naar binnen, op het dak zit een open raam als je daar naar binnen gaat ben je bij mary jane.
5,0 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 24 juni 2009, 15:57 uurGeweldig spel! Het beste superhelden spel tot nu toe. Voor 2004 ziet het spel er behoorlijk goed uit. Je voelt je in dit spel echt spider-man het slingeren langs gebouwen het vechten enzo. Gelukkig duurt het wel even voor je het spel hebt uitgespeelt. De eind baas gevechten zijn ook vet. En het verhaal zit goed in elkaar. En als je het spel uitgespeeld hebt valt er nog genoeg te doen.
5,0* voor de ps2
2,5 (PlayStation Portable)
[permalink] geplaatst op 24 juni 2009, 16:47 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezeneltorro schreef:Sims schreef:
Je moet
Ja, maar ik kan dat gebouw sowieso niet uit. Ik zit allang in dat gebouw. Maar goed, ik klim op het plafond in de hoop ergens een raam te vinden.
1,0 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 26 juni 2009, 19:27 uurPfff niet al te best dit.
Spiderman 2
Je bent natuurlijk in deze Game Spiderman. Het verhaal is simpel aan het begin klim je een beetje op gebouwen je redt wat mensen en mept wat boeven in elkaar. Dit gaat snel vervelen. Verder vondt ik gewoon dat je teveel van hetzelfde deed. De voetgangers gedragen zich als zombies in dit spel en zien er niet uit. Het spel vondt ik zelf vreslijke Graphics hebben en een ongelofelijke saaie sfeer hebben.

Als je verder in het spel kwam kwam je wat einbazen tegen Dr.Octopus enzovoort. Die Bossfights gingen nog wel.
Verder zijn de controls ook niet al te best. Het slingeren werkte gewoon niet in dit spel besturing was dus uitermate slecht.
Verder was het ook niet echt moeilijk want na 5 uur heb je het wel weer gezien. Ik heb eigenlijk bijna niks goeds over dit spel te zeggen

1* ster voor de moeite
2,5 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2009, 20:37 uurslecht spel ik kom helemaal niet verder jellecomicgek72 heeft gelijk het is een saai spel
1,0 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 18:03 uurPfff niet al te best dit.
Spiderman 2
Niet kopen dus echt geldverspelling. (ik denk ook niet dat iemand zo stom is om hier geld aan uit te geven )
1* ster voor de moeite
5,0 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 14 juli 2010, 22:43 uur@jellecomicgek72: Waarom herhaal je je berichtje van een jaar geleden?
jellecomicgek72 schreef:Evil Eye schreef:
haha grapje zeker?

Misschien heb je een ander spel gespeeld, maar voor 2004 zag het spel er mooi uit. Het spel speelde ook nog eens geweldig, vooral het webslingeren was goed uitgewerkt.
3,0 (PC)
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 12:44 uur1,0* vind ik dan ook wat te drastisch hoor. Ja dit spel is niet hoogstaand maar een vermakelijk tussendoortje kun je het zeker noemen. Graphics zijn best oké, gameplay ook. En er valt genoeg te beleven.
1,0 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 13:08 uurEr valt genoeg te beleven? Er viel niks te beleven bedoel je! Het is steeds weer van: ga daarheen, ga daarheen en schakel al die gasten uit. Spring op auto's en stop misdadigers. En af en toe een bossbattle. Ik vond het een saai spel.
3,0 (PC)
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 13:29 uurJa zo kun je veel games omschrijven, GTA bijvoorbeeld. Dat vond ik eens een saai spel.
blackhawk500
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 13:30 uurMee eens met jelle. Ik had 'm op de ps2, maar ben nooit verder dan de helft geraakt. Nogal saai spel.
0,5 (PC)
[permalink] geplaatst op 21 december 2010, 13:20 uurDeze game is zo amateuristisch stom dat ik ervan moet kotsen.
Om nog niet spreken over de cutscenes(verander 'c' in 'k')...
4,0 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 18:41 uurzeker een goed spel om zoet mee te zijn. 1 minpunt is wel dat je weinig vrijheid heb
als je relaxed aan het slingeren bent dan er elke keer iets tussen of als je net iemand heb gered komt er nog iets na 30 seconden
Verder niets te klagen over dit spel
4 sterren
4,5 (PlayStation 2)
[permalink] geplaatst op 24 februari 2011, 18:19 uurIk vind dit echt een geweldig spel .Die vrijheid en je kan lekker slingeren. De missies zijn ook superleuk en als je vrijspeelt dan moet je mensen redden. Toppie!