Terminator 2: Judgment Day (1991)

19 stemmen | gemiddelde 2,84
Commodore Amiga: 2,75 (6)
Nintendo Entertainment System: 2,38 (4)
PC: 2,67 (3)
Super NES: 3,88 (4)
Commodore Amiga / Super NES / meer...
Commodore Amiga / Super NES / Nintendo Entertainment System / PC / Game Boy / Atari ST / Sega Mega Drive/Genesis / Sinclair ZX Spectrum / Sega Game Gear / Amstrad CPC / Commodore 64/128Action
Ontwikkeld door
LJNUitgegeven door
OceanIn Terminator 2: Judgment Day speel je verschillende gedeeltes uit de film nog eens na. Vechten, schieten, motorrijden, allen komen aan bod. De acht levels worden met elkaar verbonden middels korte cutscenes uit de film.
2,0
[permalink] geplaatst op 12 december 2007, 21:05 uurHmm ik heb hier ook een Terminator 2 liggen voor de NES maar die staat hier niet bij... En het screenshot zegt me ook helemaal niets. Is de NES versie misschien een andere game? Want die vond ik best wel vet.
[permalink] geplaatst op 12 december 2007, 22:52 uurJe moet maar even
hier kijken of je het spel herkent van de screenshots.

Dit was overigens een vrij matig spel, zoals elke filmgame bijna. Het was erg moeilijk een genre aan te duiden bij dit spel omdat zo'n beetje elk level weer een ander genre is.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 december 2007, 13:02 uurThomas83 schreef:Je moet maar even
hier kijken of je het spel herkent van de screenshots.

Ja een paar screenshots komen me wel bekend voor, ik ben ook nooit echt ver gekomen met deze game... Dan is de toevoeger gewoon de NES versie vergeten
[permalink] geplaatst op 13 december 2007, 14:12 uurDie terminator 3D shooter was wel goed, deze ken ik niet.
[permalink] geplaatst op 13 december 2007, 15:36 uurTsjo-Wi schreef:
Ik heb het spel toegevoegd en heb de info van Mobygames gebruikt, maar daar stond niks over een NES-versie.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 december 2007, 18:49 uurMatig spel inderdaad, maar dit was wel 1 van de eerste games met echte filmpjes. Een revolutie destijds.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 december 2007, 19:52 uurOntzettend frustrerend spel. Erg moeilijk en ging je dood (dat ging bij mij heeeel snel), moest je helemaal opnieuw beginnen. De beelden tussendoor waren geweldig toentertijd op de Amiga.
[permalink] geplaatst op 13 januari 2008, 22:57 uurIk kon wel genieten van dit spel (ben ook een grote fan van de film) en heb deze zeker 3 á 4 keer uitgespeeld, tja dat was binnen 1,5 uur ook klaar. Speelde hem altijd op de Snes. Maar kan iemand mijn gedachte's opfrissen? Zaten hier echte filmpjes in, want daar staat me niks van bij...
1,5
[permalink] geplaatst op 13 januari 2008, 23:49 uurVan wat ik me herinner zaten er kort fragmenten uit de film in tussen de levels.
[permalink] geplaatst op 12 september 2008, 18:58 uurHaha!
Is hier ook echt serieus een spel van XD
[permalink] geplaatst op 24 september 2009, 14:38 uurjellecomicgek72 schreef:een spel lijkt mij wat teveel van Het goede maar de Film is in mijn ogen de Beste Actiefilm ooit gemaakt!!!!!
Ik ben het helemaal met je eens!. T2 is mijn favoriete film, en ik heb hem wel vaker dan 10x gezien.
2,0
[permalink] geplaatst op 25 september 2009, 10:06 uurJa dit spel had inderdaad (weliswaar heeeele kleine) cutscenes van de film. Dat duurde niet langer dan 5 seconden. Doch stoer om aan je vrienden te showen.
Mij staat nog bij dat dat motorrijden echt VERDOMDE moeilijk was en frustrerend bovendien. Verder natuurlijk geen topper dit.
RetroNaudts
[permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 17:19 uurIk herinner me "Terminator 2: judgment day" als het slechtse gameboy spel dat ik ooit heb gespeeld.
[permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 17:24 uurHeb me hier destijds prima mee vermaakt (amiga versie). De cutscenes van de fillm waren in elk geval super. De game was verder zeker niet top maar als groot liefhebber van de film kon ik ermee leven.