Mario Kart Wii (2008)

Nintendo Wii
Racing
Ontwikkeld door
NintendoUitgegeven door
NintendoHet zesde deel van de Mario Kart serie. In dit deel zit je terug alleen in een kart en met gebruik van het Wii Wheel zal je het moeten opnemen tegen zowel bekende als nog onbekende figuren uit de wereld van Mario.
[permalink] geplaatst op 16 april 2010, 14:28 uurMijn code is 3696 2417 8923. Voor de mensen die online spelen. Ben meestal vrijdagavond en zaterdagavond online.
[permalink] geplaatst op 26 april 2010, 11:53 uurNiemand meer die dit online speelt?
[permalink] geplaatst op 26 april 2010, 14:48 uurNuttige opmerking van lennylink bij dit spel. De geluksfactor heeft volgens mij nog nooit zo hoog gelegen. In het verleden kon je met een blauwe bom op je kart nog winnen, nu niet meer.

Verder natuurlijk een heerlijke multiplayer maar er zijn betere Mario Karts geweest.
[permalink] geplaatst op 29 april 2010, 18:10 uursidthegekste schreef:Ik had meer verwacht van dit spel maar het echt mega saai

Heb het 1 minuut gedaan heb het gelijk uitgezet

Wat een onzin spel is dit hahaha
Als je het 1 minuut speelt vind ik niet dat je een stem gaat geven. Waarom ga je eigenlijk aan spellen beginnen die je niet leuk vind? Om een 0,5 te geven?
[permalink] geplaatst op 29 april 2010, 20:24 uurLet op! Discussies over de top 250-notering van deze game horen in het forum, niet bij de game.
[permalink] geplaatst op 3 mei 2010, 10:54 uurVan het weekend raakte ik 300 punten kwijt online omdat m'n verbinding weg was gevallen na het winnen van een race. Bah!
Positief is wel dat ik een ster bij m'n naam heb nu, heb bij alle grand prixs minimaal 1 ster behaald.
Op naar de twee sterren.
[permalink] geplaatst op 1 juni 2010, 0:34 uureen hele leuke game multiplayer is lachen en online is het gewoon kapoterg
5 sterren
[permalink] geplaatst op 13 juni 2010, 17:34 uurNiet vernieuwend, niet realistische besturing overheerst. Maar wel leuk dat door de regen aan specials iedereen tot het einde mee kan doen. Echter dat is ook tegelijkertijd weer jammer. Nee dit is een wii-remake van de klassieker. Leuk maar meer ook niet. Toch voor een wii-game een leuke.
[permalink] geplaatst op 25 juni 2010, 21:57 uurSims schreef:flip schreef:
Dat je een oude klassieker stom vindt om de lelijkheid is natuurlijk een bewijs dat je niet bent opgegroeid met games. Het gaat zélf niet in de gamewereld altijd om uiterlijk.
Het gaat om hoeveel plezier je hebt (gehad) met een spel .
Zo is Pokemon Silver mijn lievelingsgame , omdat ik daarmee als klein kind tot nu toe het meeste plezier aan heb gehad en ook nog het langste, terwijl de graphics voor nu om te huilen zijn.
[permalink] geplaatst op 6 juli 2010, 0:23 uuryoungtick schreef:
een hele leuke game multiplayer is lachen en online is het gewoon kapoterg
5 sterren
Youngtick wat bedoel je met kapoterg? , ben namelijk erg benieuwd naar de online, het is natuurlijk geen uitgebreide modnation racers maar goed.
[permalink] geplaatst op 6 juli 2010, 14:05 uurOnline is vooral heel hectisch. Zorg dat je een goede verbinding hebt, want het kost je punten als die wegvalt. Online racen is wel leuk, zeker als je het met bekenden doet. Wat ik persoonlijk ook leuk vind, is tijdrijden. Een zo snel mogelijke tijd neerzetten op een circuit, zodat je vrienden die kunnen verbeteren.
[permalink] geplaatst op 6 juli 2010, 14:53 uurWat gebeurt er als je internet uitvalt, staat het beeld dan stil waarbij je de console moet resetten? had ik namelijk met de Wii game: The Conduit.
[permalink] geplaatst op 6 juli 2010, 15:17 uurWar-Ultima schreef:
Ik denk dat hij dan vastloopt. Het is mij nog niet overkomen gelukkig.
[permalink] geplaatst op 6 juli 2010, 15:21 uurNou je zag nog wel beweging, het was levendig maar je kon alleen verder niks, wachten tot je weer terug komt in de lobby maar dat gebeurde dus niet.
Zal wel aan het spel the conduit liggen want met monster hunter tri heb ik nergens last van.