locatie: Games » Pac-Man World 2 (2002) » Info

Pac-Man World 2 (2002)

Pac-Man World 2 (2002)
8 stemmen | gemiddelde 2,62

Nintendo GameCube: 2,50 (2)
PC: 2,00 (3)
PlayStation 2: 3,00 (2)
Xbox: 4,00 (1)
Bookmark and Share
Game Boy Advance / Nintendo GameCube / PC / PlayStation 2 / Xbox
Adventure

Ontwikkeld door Destination, Fullfat, Hip en Namco
Uitgegeven door Namco

Een gloednieuw Pac-Man avontuur, met opnieuw de Ghost Gang. Zijn nieuwe zoektocht voert hem door zes nieuwe landen met heel veel verrassingen. Gloednieuwe features komen voorbij, zoals ijshockey, rolschaatsen, diepzeeduiken en nog veel meer spannende opdrachten!

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2007, 22:41 uur
Net als Pac Man World 3 nog nooit gespeeld. Lijkt me erg leuk vandaar dat ik hem erop heb gezet.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2007, 5:10 uur
Ziet er schattig uit, Pac Man met benen en voetjes..

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2007, 10:01 uur
Zuzuu schreef:
Ziet er schattig uit, Pac Man met benen en voetjes..

:Y
Spel lijkt me ook erg leuk, overigens kan je Pac-Man World 3 nog gewoon over kopen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 mei 2010, 0:06 uur
Jeugdsentiment :P

Heb 'm hier zelfs liggen voor de PS2! Vrijwel onmogelijk om nog te verkrijgen, denk ik. Een game die weinig mensen blijkbaar kennen, niet heel vreemd want het is ook een wat aparte titel.

Pac-man ziet er inderdaad erg schattig uit met z'n beentjes en voetjes, daarmee zul je zoals in elke platform game rond rennen en springen over allerlei obstakels door de standaard scenery. Nergens speciaal, behalve dan dat je het met pac-man speelt.

Leuk voor de liefhebbers van dit gele geestenhappertje, ook voor de platform liefhebbers leuk om uit te proberen. Maar echt hoogstaand is het niet, een aardige uitmelker :) 3.5*

niet ingelogd

5.438 gebruikers | 9.058 games | 192.852 berichten | 101.575 stemmen