Super Mario World (1990)
Alternatieve titel: Super Mario Advance 2: Super Mario World

318 stemmen | gemiddelde 4,32
Game Boy Advance: 3,94 (63)
Super NES: 4,42 (254)
Game Boy Advance / Super NES
Platform
Ontwikkeld door
NintendoUitgegeven door
NintendoTijdens het bezoek van Mario, Luigi en Peach aan Dinosaur Land kan Bowser het niet laten om Peach te ontvoeren. Nu moeten Mario en Luigi met behulp van Yoshi het opnemen tegen Bowser.
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2010, 23:59 uurBen het eens met youngtick. Deze game is niet echt jeugdsentiment, maar alles is gewoon perfect uitgewerkt. Niks op aan te merken.
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2010, 14:19 uurik ben vast een van de weinige, maar ik vind mario niet zo geweldig..
de gameplay verveelt gwn snel.
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2010, 18:42 uurhet is altijd wel hetzelfde, maar snel vervelen doet het mij niet
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2010, 18:43 uurwolff schreef:
ik ben vast een van de weinige, maar ik vind mario niet zo geweldig..
de gameplay verveelt gwn snel.
je zal vast niet de enige zijn hoor
het is wel veel hetzelfde, maar vervelen doet het mij niet.
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 11:48 uurTop spel!
Super Mario World vind ik zeker één van de beste Mario games. Hij heeft alles wat de goede Mario's moeten hebben. De orginele soundtracks, de gezellige graphics, Bowser als vijand en natuurlijk Yoshi
Ik heb deze nog niet uitgespeeld, zit nu in World 7 maar begin nu aan Yoshi's Island. Simpelweg omdat deze game me veel te lang duurt. De moeilijkheidsgraad ligt ontzettend hoog. Ik ga letterlijk 30 tot 50 keer per level dood. Ik was dan ook wel erg trots op mezelf toen ik Chocolate Island 1 in één keer haalde
Deze mario heeft de leukste soundtracks als je het mij vraagt. Al die leuke geluidjes enzo. Bovendien zeg je
Mama-Mia als je sterft
Gewoon een erg goede game maar ook erg moeilijk.
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2010, 21:26 uurAls je Super Mario World al moeilijk vind dan is Super Mario Bros 3 een marteling
Dat valt wel mee. Super Mario Bros 2: The Lost Levels is pas moeilijk.
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 15:00 uurGe-ni-aal.
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 16:02 uurtheorangebox schreef:
Ge-ni-aal.
het zou voor vele gebruikers nog genialer zijn als het op nr. 1 weer zou staan in de top 250. voor mij hoeft het niet perse maar zou wel tof zijn