Super Mario Bros. 3 (1988)

342 stemmen | gemiddelde 4,32
Game Boy Advance: 3,85 (34)
Nintendo Entertainment System: 4,38 (307)
Game Boy Advance / Nintendo Entertainment System
Platform
Ontwikkeld door
NintendoUitgegeven door
NintendoPrincess Peach is opnieuw meegenomen door de kwaadaardige Bowser en het is aan Mario om hem te vinden en te verslaan zodat hij de prinses kan bevrijden. Als met twee spelers wordt gespeeld, bestuurt de tweede speler Luigi, de broer van Mario, en wisselen de spelers de beurt wanneer de ander een level voltooid of in een level afgaat.
[permalink] geplaatst op 1 mei 2010, 9:35 uurOh ja, nu je het zegt heb ik ook dat wel eens per ongeluk gedaan...
[permalink] geplaatst op 12 mei 2010, 19:22 uurDit spel is nu ook op de WII verkrijgbaar in de nintendo store
[permalink] geplaatst op 20 mei 2010, 17:22 uurik speel het nog op de nes:P
[permalink] geplaatst op 1 juni 2010, 0:35 uurEvil Eye schreef:Nou ik vind deze game anders niets meer dan een Joke
ach ja wat doet men eraan
[permalink] geplaatst op 1 juni 2010, 0:37 uurMega Man schreef:Evil Eye schreef:
Discussies samengevat: Je vindt het gewoon nodig om Mario games te belonen met de zwaarste onvoldoendes omdat je je nogal geërgerd hebt aan deze spelletjes in je jeugd. Volgens jouw zijn de Mario spelletjes de enige die op het zelfde neer komen en nergens echt iets vernieuwends doen. Daarnaast probeer je toch de nieuwe Mario games uit in de hoop dat er een goeie tussen zit. Oftewel: Je hebt tijd teveel, geen sociaal leven, komt aandacht tekort en heeft schik met Nintendo spelletjes afkraken puur omdat er veel mensen dol op zijn. Oftewel: een troll.
ik zie dat jij back in the day dit helemaal kaal en grijs heb gespeeld en een traantje wegpinkt van de sentiment goed zo ikzelf heb het op de snes gespeeld en ik was er helemaal verslaafd aan,
[permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 0:15 uur@Evil Eye , je mag nintendo en dan vooral mario afkraken maar ik mag red dead redemption niet afkraken? zo komt het bij mij een beetje over.
En Jelle waarom geef je dit maar een 2,5* ? ik weet dat je net als mij van shooters houd maar come on, mario kicked die vent uit wolfenstein 3D geheid met zijn omhoogtillende/beweegbare wenkbrauwen.
Super Mario Bros. 3 blijft wel 1 van de beste mario's samen met Super Mario World en super mario 64 naar mijn mening.
Heb bros. 3 voor de Wii maar dat ga ik wel uitbreiden met de complete collectie denk, stap voor stap, super mario galaxy 1&2 komen nog wel.
[permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 7:10 uurIk vind het niet echt bijzonder qua gameplay en ik vind het wat kinderachtig. (eigen mening natuurlijk) En een 2,5* is toch gewoon voldoende?
[permalink] geplaatst op 3 juli 2010, 13:25 uurjellecomicgek72 schreef:
Kinderachtig, snap wat je bedoeld maar tjah dat is de stijl van mario en qua game-play vind ik het best innoverend, nu nog steeds.
Een 2,5* is maar precies hoe je het ziet, voor mij is het net een onvoldoende, voor anderen weer niet.
[permalink] geplaatst op 10 juli 2010, 16:10 uurWar-Ultima schreef:jellecomicgek72 schreef:
Ligt er inderdaad aan hoe je het ziet. Als jij het ziet als een 5 dan is het idd onvoldoende, maar ik zie het als een Redelijk/goed.
2* gaat al richting matig en 3* is goed.
[permalink] geplaatst op 10 juli 2010, 20:37 uurJezus vanaf Wereld 8 wordt het lastig
[permalink] geplaatst op 10 juli 2010, 23:19 uurPyrexVision schreef:
Jezus vanaf Wereld 8 wordt het lastig
Dan heb je Super Mario Bros: the lost levels zeker nog nooit gespeeld? die is pas lastig/pittig.
[permalink] geplaatst op 14 juli 2010, 23:20 uurwiiplayer schreef:War-Ultima schreef:
2* gaat al richting matig en 3* is goed.
2 is onder de helft van de punten die gegeven kunnen worden, wat dus onvoldoende inhoudt.
etc etc etc
Ikzelf heb je tijden vermaakt met mario 3, vondt het een heel leuke versie, en kan dan ook wel waarderen de cijfers hiervoor. Ik vondt het toch wel een dikke 4 waard. zeer leuk spel.
[permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 19:05 uurgatygun schreef:wiiplayer schreef:
etc etc etc
Maar zo zie ik het dus niet.
[permalink] geplaatst op 16 juli 2010, 5:52 uurDe beste mario bros van de mario bros triologie.
Ik weet nog wel hoe ik vroeger op de basisschool het kapot speelde op de SNES (We hadden toen Super Mario All Stars)
Ik kan niks anders zeggen dan, geweldig.
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 15:00 uurSnap niet waarom iedereen deze zo moeilijk vind?
Geniaal spel trouwens.
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 16:03 uurnooit gespeeld op de nes maar wel in de all star games op de snes
gewoon een lauwe en geweldige game is het
[permalink] geplaatst op 2 september 2010, 9:32 uurgatygun schreef:wiiplayer schreef:
Gaap !!!
5 = 10