Super Mario Bros. 3 (1988)

Super Mario Bros. 3 (1988)
294 stemmen | gemiddelde 4,37

Game Boy Advance: 4,10 (30)
Nintendo Entertainment System: 4,41 (263)

nr. 4 in de top 250
Game Boy Advance / Nintendo Entertainment System
Platform

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Princess Peach is opnieuw meegenomen door de kwaadaardige Bowser en het is aan Mario om hem te vinden en te verslaan zodat hij de prinses kan bevrijden. Als met twee spelers wordt gespeeld, bestuurt de tweede speler Luigi, de broer van Mario, en wisselen de spelers de beurt wanneer de ander een level voltooid of in een level afgaat.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2010, 23:48 uur
als klein irritant jochie vond ik die "soundtrack" van deze games al walgelijk, storend en zelfs creepy op een wel heel foute manier.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2010, 2:26 uur
1000x gespeeld,puur jeugdsentiment.
Waarschijnlijk heb ik nu 2 flessen sambucca nodig om het leuk te vinden,maar in die tijd gespeeld tot mīn vel eraf lag!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 23:46 uur
toch grappig dat zommige mensen dit spel afkraaken (nog niet vaak meegemaakt trouwens maa rwel leuk) ik probeer echt niemand te overtuigen maar dit spel is zoals klazieke muziek voor de hedendaagse muziek. 99.99% van alle muziek is op een of andere manier terug te leiden naar klazieke muziek het zelfde geld voor deze game bijna elke game van de laatste 20 jaar is terug te brengen tot dit meesterwerk op de een of andere manier.

simpel voorbeeld er zijn mensen die de mona lisa afkraaken als een prut tekeningentje maar er zijn ook mensen die daar anders over denken. vul de rest zelf maar in

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2010, 20:17 uur
Dit is mijn favoriete spelletje.
En van toen in die tijd zag het er sprankelend uit.
Ik heb het spel zo vaak uitgespeeld dat ik nu alles uit mijn hoofd weet, zo geweldig vond ik het gwn.

niet ingelogd

4.902 gebruikers | 8.151 games | 151.413 berichten | 90.408 stemmen