menu

Unrest (2014)

mijn stem
geen stemmen

PC / Macintosh
Adventure / RPG
single player

Ontwikkeld door Pyrodactyl
Uitgegeven door Pyrodactyl

Legendes spreken over helden en schurken die de wereld voorgoed zullen veranderen. Maar het leven van de gewone mensen kent minstens zoveel drama. Betreed de straten van een grote stad in het oude India en beleef de avonturen van de gewone mannen en vrouwen, die er strijden voor hun dagelijkse bestaan.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=bIx4fcNbw_c

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van threeohthree
Tja,

Op het oog altijd wel leuk dit soort spul, maar in realiteit kan ik het geduld om te lezen na een uurtje spelen gewoon niet meer opbrengen. Met haar extreem korte speelduur was The Yawgh daar een uitzondering op, maar de town en mensen in deze demo zijn voor mij vooralsnog niet interessant genoeg om mij over de streep te trekken.

Misschien dat er deze zomer nog een gaatje vrijkomt in het midst van de verveling, maar als dat niet het geval is, dan kan ik er denk ik ook prima zonder.

Voor men die van storytelling in deze setting houden en er ook het geduld voor heeft zal het overigens vast een prima game zijn.

avatar van Sinner


Schrijf daar eens je bevindingen over? Heb het namelijk op mijn Steam lijstje staan en ben wel een beetje benieuwd ernaar.

avatar van threeohthree
Hehe, op zich wel bijzonder dat ik hier wat heb getypt terwijl bij de in mijn optiek beste game in het genre nog niks heb vermeld. Het is inmiddels alweer even geleden dus zal zo nog even een ronde spelen, en dan mijn bevindingen delen.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:36 uur

geplaatst: vandaag om 09:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.