menu

Assetto Corsa (2013)

mijn stem
3,40 (5)
5 stemmen

PC / PlayStation 4 / Xbox One
Racing
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Kunos Simulazioni
Uitgegeven door Kunos Simulazioni en 505

In deze race simulator kun je met tal van snelle bolides over echte circuits scheuren. Enkele bekende circuits die deel uit maken van het spel zijn Silverstone, Monza en Imola. Het wagenpark telt onder meer een BMW M3, Lotus Elise, McLaren MP4 en een Ferrari 458 Italia. Naast de carrièremodus bevat het spel een training-, hotlap- en time attack modus.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=TFwaGi-MkNo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Re51DeNt_Ev1L
2,5
Het schijnt dat deze titel bijzonder goed was op PC. Op PS4 waren er zeker goede elementen, maar wanneer je maar af en toe eens een racegame speelt, was deze toch wel bijzonder moeilijk voor mij. De AI knalde mij dikwijls van de baan, waardoor ik vaak de kans op winnen in rook zag opgaan. Het sturen voelde ook wat stroef aan, maar ik denk dat dit komt omdat ik het met een controller heb gespeeld. Het uitgebreid arsenaal aan auto's, challenges en oog voor detail waren dan weer wel goed...

Overall vond ik het echter maar een matige game. Misschien dat echte racefanaten hier anders over denken.

avatar van Ajax&Filmfreak
3,5
Op de PS4 is het ook een erg matige game.
Op de pc echter wel erg tof.
Vooral door alle mods die er op kunnen.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:53 uur

geplaatst: vandaag om 14:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.