menu

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep (2013)

mijn stem
3,94 (9)
9 stemmen

Macintosh / PC / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Xbox 360 / Xbox One
RPG / Shooter
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Gearbox
Uitgegeven door 2K

In deze uitbreiding voor Borderlands 2 speel je in een spel genaamd Bunkers & Badasses. In deze parodie op Dungeons & Dragons is Tiny Tina de spelmeester. De wereld past zich aan, aan het verhaal dat zij verteld. Je missie is duidelijk: bevrijd de konigin en versla de Handsome Sorcerer.

zoeken in:
avatar van DarthSolidKevin
4,0
Dit lijkt me echt de beste DLC die Borderlands ooit heeft gehad. Ik kan niet wachten om hem door te spelen.

avatar van Aazhyd
4,5
Hij is leuk.

avatar van DarthSolidKevin
4,0
Ik heb nu de meeste missies gedaan (1 of 2 nagelaten) en ik kan alleen maar concluderen dat dit één van de leukste DLC's is die ik ooit heb gespeeld. De hele interactie met Mordecai, Brick, Lilith en Tina is hilarisch. Ik lag bij bijna elke missie dubbel van het lachen, door de opmerkingen van bovengenoemde characters en natuurlijk ook van de characters in de DLC zelf (vooral Mr. Torgue). Ik vond het op Ultimate Vault Hunter Mode soms wel een beetje te moeilijk, door al die fire archers en mages enzo, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Het eind filmpje met Tina vond ik heel mooi en ik kan niet wachten tot Gearbox met een nieuwe DLC of misschien zelfs met een nieuwe Borderlands aan komt zetten. 4*

avatar van Q jones
3,5
Leuke dlc die gratis bij playstation plus zat. Samen met mijn zoontje coöp gespeeld, en dat geeft toch altijd net wat meer lol en beleving.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:41 uur

geplaatst: vandaag om 06:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.