6.257 gebruikers | 10.955 games | 271.532 berichten | 122.142 stemmen

Xbox 360: 2,56 (8)

Mobile / PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Action / Shooter

Ontwikkeld door GRIN
Uitgegeven door Warner Bros.

In Terminator Salvation kruip je in de huid van John Connor. Het spel speelt zich af in het Los Angeles van 2016. In een post-apocalyptische oorlog moet je het opnemen tegen hordes aan vijanden om jezelf in leven te houden in de meedogeloze samenleving. Hiervoor krijg je de beschikking over een ruim arsenaal aan verschillende wapens.

gebruiker
bericht

joeri592
bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2009, 13:09 uur
nou dat vind ik ook niet helemaal maar het is beter, helaas krijgen hier bijna alle niewe games hoger als 4 sterren...

bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2009, 18:04 uur
jmmr wou deze onlangs nog kopen voor 30euro,maar nu dat ik dit zo allemaal heb gelezen zal deze nooit in me kast komen te liggen..

3,0 (Xbox 360)bericht [permalink] geplaatst op 1 oktober 2010, 2:56 uur
Vreemde game in mijn collectie..aan de andere kant heb ik wel van sommige dingen in de game genoten..(sommige battles waren gewoon leuk)..maar om elke battle bijna dezekfde formaties tegen te komen is wel erg zuur...ik had nog een lichtpuntje (althans dat dacht ik), de game had nog gered kunnen worden in mijn ogen als je het ook tegen de Harvester had kunnen opnemen die in het begin opdoemde aan de horizon, maar helaas!! *:|*

De voice-acting deeld iedereen...bar en bar slecht, ik had steeds het gevoel alsof de stemmen via overdreven Walkie talkie sound te horen was en dat begon op het laatst echt te frustreren.
Maakte van je characters alsof het zombies waren die achtervolgd werden door een omroep-auto die meereed!! :| (belachelijk)

Nee deze game ben ik straks alweer vergeten, waar ik niet rouwig om zal zijn, want zelf de meest positieve user hier wordt finaal van deze miskleun omver geblazen.

Voor de soundtrack en toch genoegdoenende eindsequel toch 3,0*!! (maar wel nipt)

bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 0:46 uur
na het uitspelen van de game heb je pas Salvation :P

Dr. Salvador
bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 11:15 uur
:') _O^

bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 12:35 uur
:P

Dr. Salvador
bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 12:38 uur
Dit heb ik dus ook al die tijd gemist op GM Humor!

bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 12:54 uur
Dr. Salvador schreef:
Dit heb ik dus ook al die tijd gemist op GM Humor!

haha me too!!! :Y