Legend of Zelda: The Minish Cap, The (2004)

59 stemmen | gemiddelde 4,22
Game Boy Advance
Ontwikkeld door
FlagshipUitgegeven door
NintendoLink en prinses Zelda zijn al heel lang vrienden en ze vraagt of je mee gaat naar een jaarlijks festival. Opa, die ook de wapensmid is, vraagt of je gelijk een zwaard mee wil nemen voor de minister van Hyrule. Nadat jullie het festival hebben bezocht, gaan jullie naar het kasteel om samen het zwaard te overhandigen. Kort daarna laat de minister het legendarische Picori zwaard aanraken door de winnaar van een toernooi. Dit zwaard is gemaakt door de Picori, kleine wezens die jaren niet meer gezien zijn door de mensen.
Als de kampioen, Vaati genaamd, bij het zwaard aankomt, trekt hij het zwaard uit zijn rustplaats en bevrijdt zo slechte wezens. Nu is het zwaard kapot en moet iemand het zwaard weer laten repareren en de slechte wezens vangen.
Hier begint Link's avontuur. Jij gaat op zoek naar de Picori. Onderweg kom je een levende muts tegen, die jou voortaan zal helpen. Zijn naam is Ezlo.
[permalink] geplaatst op 25 september 2007, 16:04 uurOh, voor de rest kan je me alles vragen, overigens weet ik zowat héél het leven van John Williams. Voor de rest doe ik soms op school wel eens spelletjes met mijn vrienden, dan zeggen zij een film en ik zeg dan de componist

best grappig. Een foutje moet kunnen vind je ook niet. Een mens is ook niet altijd perfect dat bewijst dit maar weer is. Dus vraag maar raak, ik zeg niet dat ik alles goed weet maar wel een helleboel!!! Weet jij veel van Scores dan? Oh, overigens ben ik iets minder bekend op het gebied van
Games scores, ben meer van de Film Scores!
[permalink] geplaatst op 25 september 2007, 16:48 uurJohnWilliams schreef:Oh, voor de rest kan je me alles vragen, overigens weet ik zowat héél het leven van John Williams. Voor de rest doe ik soms op school wel eens spelletjes met mijn vrienden, dan zeggen zij een film en ik zeg dan de componist

Games scores, ben meer van de Film Scores!
vaag zo'n spelltje

ik doe het dan met band - gitarist

[permalink] geplaatst op 25 september 2007, 19:02 uurTikje meer ontopic plz.
[permalink] geplaatst op 25 september 2007, 19:14 uurGoodfella_90 schreef:
Tikje meer ontopic plz.

Sorry... ondanks dat wil ik over deze Game kwijt dat ik hem echt de moeite waard vond.
[permalink] geplaatst op 30 september 2007, 18:40 uurVeel te kort en veel te makkelijk voor een Zelda game. Kinstones zijn wel erg cool. 3,5*
[permalink] geplaatst op 10 oktober 2007, 12:36 uurFantastisch leuke game!
Mooi om te zien, erg plezant om te spelen, wat actie hier, wat avontuur daar, even een puzzeltje... en je komt automatisch terecht op een 4,5
[permalink] geplaatst op 3 december 2008, 12:44 uurWat een lol heb ik gehad met dit spel.
Zit alleen nog met de eindbaas die ik maar niet haal.
Ik kom er wel, maar dan zijn me hartjes altijd meteen op..
Maar toch wel een heel leuk spel!
*4.0
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 16:03 uurah eindelijk zit tie eens in de top 250 mooi zo
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 21:37 uurEen van de beste Zelda's ooit voor mij, verveeld geen moment, zelfs niet in je derde playthrough. Kingstone's zijn erg verslavend, puzzels zijn leuk en de sfeer is om van te smullen. Heerlijke game
Nog nooit de eindbaas verslagen though xD